خرید اینترنتی فایل*مبانی نظری تحقیق اختلال بدشكلی بدن و فراشناخت*
با ما باشید با یکی دیگر از فایل های قابل دانلود با عنوان : مبانی نظری تحقیق اختلال بدشكلی بدن و فراشناخت
توضیحات:
مبانی نظری تحقیق اختلال بدشكلی بدن و فراشناخت در 40 صفحه در قالب Word قابل ویرایش.
فهرست مطالب :
درمان فراشناخت
اختلال بدشكلی بدن و فراشناخت
نظریه و ماهیت درمان فراشناختی
2-20- انواع تغییر فراشناختی
2-21- اثربخشی درمان فراشناختی بر اختلال افسردگی اساسی
2-22- رابطه باورهای فراشناختی با اختلال افسردگی و اضطراب
2-23- درمان فراشناختی بر اضطراب و افسردگی
2-24- پیشینه¬ی پژوهشی
2-24-1- پژوهش¬¬های داخلی
2-24-2- پژوهش¬¬های خارجی
منابع فارسی
بخشی از متن :
درمان فراشناخت
اختلال بدشكلی بدن و فراشناخت
فراشناخت عبارت است از هر نوع دانش یا فرآیند شناختی كه در آن ارزیابی یا كنترل شناختی وجود داشته باشد. از یك نظر آن را میتوان به عنوان یك جنبهی عمومی از شناخت در نظر گرفت كه در تمام فعالیتهای شناختی نقش دارد. نخستین بار آدرین ولز، درمان فراشناختی را معرفی كرد (Flavell 1979).
علت پدید آمدن درمان فراشناختی پر نمودن نقصهای درمان شناختی بود، این روش درمانی از رفتار درمانی شناختی[1] متفاوت است. زیرا به جای این كه درمان شامل چالش با افكار و باورها در مورد تروما و یا مواجهههای مكرر و طولانی مدت با خاطرات مربوط به تروما باشد، شامل ارتباط با افكار به طریقی است كه مانع ایجاد مقاومت و یا تحلیل ادراكی پیچیده شود و بتواند راهبردهای تفكر ناسازگار در مورد نگرانی و همچنین نظارت غیر قابل انعطاف بر تهدید را از بین ببرد. نظریههای شناختی در مورد آن چه كه باعث به وجود آمدن الگوهای غیر مفید تفكر میشوند توضیحات مختصری ارایه كردهاند وجود باورهای منفی به طور مشخص نمیتوانند دربارهی الگوی تفكر و پاسخهای متعاقب آن توضیحی ارایه دهند. آن چه در این جا مورد نیاز است به حساب آوردن عواملی است كه تفكر را كنترل كرده و وضعیت ذهن را تغییر میدهند. این عوامل اساس نظریهی فراشناختی است (Wells 2000).
تحقیقات مختلف نشان دادند كه بین جنبههای خاصی از فراشناخت با اختلالات روانشناختی رابطهای وجود دارد (Wells 1994). مطالعهی Cooper and Osman (2007)، نشان داد كه افراد مبتلا به اختلال بدشكلی بدن از لحاظ كنترل فكر در مورد بدشكلی ظاهر، باورهای مثبت و منفی دربارهی نگرانی نسبت به بدشكلی ظاهر، راهبردهای كنترل فراشناختی، رفتارهای ایمنی نسبت به افكار و تصاویر در مورد بدشكلی ظاهر و عینیت دادن به افكار و تصاویر مربوط به بدشكلی ظاهر خود از افراد گروه شاهد، متفاوت میباشند.
تحقیقاتی كه در مورد درمان فراشناختی بر روی اختلالات هیجانی انجام شدهاند عبارتند از مطالعهی Wells و همکاران (2012) كه با استفاده از مدل فراشناختی بر روی افراد مبتلا به اختلال اختلال وسواسی جبری دریافتند كه تمام بیماران در پس آزمون، بهبودی معنیداری را در علایم اختلال وسواسی جبری نشان دادند كه این نتایج در 3 و 6 ماه بعد نیز باقی ماندند.
در مطالعهای Ross and Van (2008)، با استفاده از مدل فراشناختی ولز جهت درمان اختلال اختلال وسواسی جبری بر روی گروهی از بیماران ( 6 زن و 6 مرد) و در دامنه ی سنی 21 تا 58 سال دریافتند كه در پس آزمون و در 3 و 6 ماه از دورهی پیگیری 7 بیمار، علایم كامل بهبودی را نشان دادند. مطالعاتی نیز كاربرد موفقیت آمیز مدل فراشناختی را در درمان اختلال اضطراب منتشر و درمان اختلال استرس پس از سانحه نشان دادهاند.
نظریه و ماهیت درمان فراشناختی[2]
افکار مهم نیستند، اما پاسخ شما به این افکار مهماند. همه، افکار منفی دارند و هرکسی گاهی افکار منفی خود را باور میکند. اما همه دچار اضطراب، افسردگی و ناراحتی هیجانی پایدار و مداوم نمیشوند. پرسش مهم این است: چه چیزی افکار را کنترل کرده و تعیین میکند که آیا فرد میتواند خود را از شر این افکار منفی رها سازد یا این که در دام ناراحتی عمیق و مداوم گرفتار میشود؟
فرض کنید که فراشناختها مسئول کنترل سالم و ناسالم ذهن هستند. به علاوه، این اثر بر این اصل استوار است که آنچه هیجانها و نحوهی کنترل آنها را تعیین میکند، نه «چیستی» افکار فرد (به چه فکر می کند) بلکه چگونگی تفکّر فرد است. تفکر را میتوان به اُرکستر بزرگی تشبیه نمود که نوازندگان و آلات موسیقی زیادی در آن حضور دارند. برای تولید یک پیش درآمد قابل قبول، وجود دفتر نُت و رهبر ارکستر ضروری است. فراشناخت به مثابهی دفتر نُت و رهبر پشت تفکر است.
فراشناخت، کاربرد شناخت دربارهی شناخت است. فراشناخت فراوردهها[3] و فرایندهای[4] آگاهی را پایش[5] (نظارت)، کنترل و ارزیابی[6] میکند. برای بسیاری از ما، تجربهی ناراحتی هیجانی، گذرا و کوتاه مدت است، چون راههای مقابلهی انعطافپذیر با عقاید منفی ساختهی ذهنمان (مانند افکار و باورها) را آموختهایم. رویکرد فراشناختی بر این باور است که افراد به این دلیل در دام ناراحتی هیجانی گرفتار میشوند که فراشناختهای آنها به الگوی خاصی از پاسخدهی[7] به تجربههای درونی[8] منجر میشود که موجب تداوم هیجان منفی و تقویت باورهای منفی میشود. این الگو سندرم شناختی-توجهی[9] خوانده میشود که شامل نگرانی، نشخوار فکری[10]، توجه تثبیت شده[11] و راهبردهای خودتنظیمی[12] یا رفتارهای مقابلهای ناسازگارانه است. گوشه ای از این الگوی مخرّب را میتوان در پاسخ یکی از بیماران مشاهده کرد. از این بیمار پرسیده شد:
«مهمترین چیزی که در جریان درمان فراشناختی افسردگی آموختی ، چیست؟» او پاسخ داد: «مشکل اصلی من این نیست که افکار منفی دربارهی خودم دارم، مشکل اصلی نحوهی پاسخدهی من به این افکار است، دریافتم که عملکرد من مانند ریختن بنزین روی آتش است. من قبلاً متوجه این فرایند نبودم». این بیمار متوجه شد که پاسخهایش به افکار منفی خود، ناخواسته به شکلگیری سبک تفکر ناسازگارانهای منجر شده بود که خود انگارهی منفی او را تقویت میکرد.
درمان فراشناختی بر این اصل استوار است که فراشناخت برای درك نحوهی عملکرد شناخت و نحوهی تولید تجربههای هشیارانهی ما دربارهی خودمان و جهان اطرافمان بسیار مهم است. فراشناخت چیزهایی را که به آن توجه میکنیم و نیز اطلاعاتی را که واردهشیاری ما میشوند، تعیین میکند. همچنین فراشناخت ارزیابیهای ما را شکل میدهد و بر انواع راهبردهایی که برای تنظیم افکار و احساساتمان به کار میبریم، اثر میگذارد.
فرض بنیادی درمانهای شناختی-رفتاری[13] سنتی مانند نظریهی طرحوارهای[14] بک (بک، 1976-1967) و درمان عقلانی-هیجانی-رفتاری[15] (الیس، 1962 ؛ الیس و هارپر، 1967، 1976) آن است که اختلال یا سوگیری در تفکّر موجب اختلال روانشناختی، میشود. هر دوی این رویکردها بر نقش محوری باورهای ناکارآمد تأکید مینمایند. درمان فراشناختی به عنوان یک اصل کلی با این دیدگاه موافق است و همین امر آن را در زمرهی درمانهای شناختی قرار میدهد. با این حال، فرق آن با رویکردهای قبلی در توجه به سبک خاص تفکر و انواع باورهایی است که نظریههای دیگر به عنوان علت اختلال روانشناختی بر آنها تأکید نمیکنند. سبک تفکر مورد تأکید درمان فراشناختی، تحریفهای شناختی [16]مانند معیارهای مطلقگرا یا تفکّر سیاه و سفید نیست. سبک مورد توجه درمان فراشناختی، سندرم شناختی-توجهی (CAS) است که با درگیری افراطی در تفکر کلامی مداوم و مشغولیت ذهنی به شکل نگرانی و نشخوار فکری مشخص میشود. این وضعیت با سوگیری توجهی[17] خاص که در آن توجه فرد بر تهدید متمرکز میشود، همراه است. باورهایی که در درمان فراشناختی حایز اهمیت هستند، شناختهای معمولی[18] مورد توجه در درمان هایی شناختی-رفتاری و عقلانی-هیجانی- رفتاری، دربارهی جهان، خود جسمانی[19] و خود اجتماعی نیستند، بلکه باورهای فرد دربارهی تفکّر (باورهای فراشناختی[20]) هستند (شفیعی سنگ آتش و همکاران، 1391).
رویکرد درمان شناختی-رفتاری سنتی به اختلال روانشناختی بیان میکند که این رویدادها نیستند که موجب مشکلات روانشناختی میشوند، بلکه شیوهی تفسیر این رویدادها باعث بروز مشکلات میشود. درمان شناختی-رفتاری با معانی که افراد به تجربههای خود نسبت میدهند، سروکار دارد. این دیدگاه فرض مینماید که مشکلات روانشناختی نتیجهی نگرشهای تحریف شده و نادرست فرد نسبت به خود و جهان است. از این رو درمان شناختی-رفتاری به تغییر محتوای افکار و باور شخص دربارهی درست بودن این محتوا میپردازد. در مقابل، درمان فراشناختی با شیوهی تفکر افراد سروکار دارد و معتقد است که مشکلات افراد، محصول سبک تفکر انعطاف ناپذیر و تکراری در واکنش به افکار، احساسات و باورهای منفی است. این رویکرد درمانی بر تغییر این سبک پردازشی غیرمفید تأکید میکند. رویکرد فراشناختی تأکید مینماید که هرگونه چالش با موضوعات شناختی (محتوا)، به طور انحصاری در سطح فراشناختی رخ میدهد. برای مثال اگر بیمار افسردهای را که معتقد است «من بیارزش هستم» در نظر بگیریم، درمانگر شناختی-رفتاری با طرح این سؤال که «چه شواهدی برای این طرز فکرتان دارید؟» به مبارزه با این مسأله میپردازد. در مقابل، درمانگر فراشناختی میپرسد: «در ارزیابی میزان ارزشمندی خود، چه نمرهای به خودتان میدهید»
هر دو رویکرد شناختی-رفتاری و درمان فراشناختی تأکید مینمایند که محتوای باورها و افکار، نوع اختلال تجربه شده را تعیین میکنند. افکار مربوط به خطر موجب اضطراب میشوند و افکار مربوط به فقدان و بیارزش شمردن خود، به احساس غمگینی منجر میشوند.
[1] . Cognitive Behavior Therapy (CBT)
[2] . Metacognitive Therapy
[3] . products
[4] . process
[5] . monitor
[6] . appraise
[7] . responding
[8] . inner experiences
[9] . cognitive attentional syndrome (CAS)
[10] . rumination
[11] . fixated attention
[12] . self-regulatory strategies
[13] . cognitive-beavioural therapy
[14] . schema theory
[15] . rational-emotive behavior therapy
[16] . cognitive distorstions
[17] . attentional bias
[18] . ordinary cognitions
[19] . physical self
[20] . metacognitive beliefs
خرید اینترنتی فایل*مبانی نظری و پیشینه رابطه راهبرد های فراشناخت و خلاقیت با خود پنداره تحصیلی*
- مبانی نظری و پیشینه رابطه راهبرد های فراشناخت و خلاقیت با خود پنداره تحصیلی
خرید اینترنتی فایل*پژوهش اختلال بدشكلي بدن و فراشناخت*
- پژوهش اختلال بدشكلي بدن و فراشناخت,مبانی نظری اختلال بدشكلي بدن و فراشناخت,ادبیات نظری اختلال بدشكلي بدن و فراشناخت,پیشینه اختلال بدشكلي بدن و فراشناخت,,پیشینه تحقیق اختلال بدشكلي بدن و فراشناخت,پایان نامه اختلال بدشكلي بدن و فراشناخت,پر,,,
خرید اینترنتی فایل*پیشینه ومبانی نظری تحقیق اختلال بدشكلي بدن و فراشناخت*
- پیشینه ومبانی نظری تحقیق اختلال بدشكلي بدن و فراشناخت ,مبانی نظری تحقیق اختلال بدشكلي بدن و فراشناخت ,پیشینه نظری تحقیق اختلال بدشكلي بدن و فراشناخت ,پیشینه ومبانی نظری تحقیق, اختلال بدشكلي بدن و فراشناخت
خرید اینترنتی فایل*مبانی نظری درمان فراشناخت*
- مبانی نظری درمان فراشناخت,مبانی نظری فراشناخت,مبانی نظری,درمان فراشناخت
خرید اینترنتی فایل*مبانی نظری پژوهش و تحقیقات پیشین تعاریف و نظریه های فراشناخت (فصل دوم)*
- مبانی نظری و پیشینه پژوهش (فصل دو) مهارتهای فراشناختی,دانلود مبانی نظری نظریه های فراشناخت,مهارت های شناختی چیست,مبانی نظری تعریف فراشناخت,پرورش فراشناخت دانش آموزان ,ویژگی راهبردهای فراشناختی,فصل دوم پایان نامه ارشد ,چارچوب نظری ,پیشینه نظری
خرید اینترنتی فایل*فصل دوم پایان نامه و پیشینه پژوهش تعاریف و نظریه های فراشناخت*
- مبانی نظری و پیشینه پژوهش (فصل دو) فراشناخت,دانلود مبانی نظری مهارتهای فراشناخت,مبانی نظری نظریه های فراشناخت,فصل دوم پایان نامه ارشد ابعاد فراشناخت,چارچوب نظری مهارتهای فراشناختی,پیشینه نظری باورهای فراشناخت,پیشینه پژوهش
خرید اینترنتی فایل*مجموعه کامل مقالات فراشناخت در روانشناسی(31مقاله)*
- فراشناخت,مقالات فراشناخت,metacognition,مقالات روانشناسی فراشناخت,مقالات روانشناسی,مجموعه مقالات روانشناسی ,مجموعه مقالات فراشناخت در روانشناسی
خرید اینترنتی فایل*دانلود پرسشنامه اصلاح شده فراشناخت برای نوجوانان (MCQ-A)*
- پرسشنامه اصلاح شده فراشناخت برای نوجوانان (MCQ,A),دانلود پرسشنامه اصلاح شده فراشناخت برای نوجوانان (MCQA),پرسشنامه اصلاح شده فراشناخت,پرسشنامه mcq ,پرسشنامه mcq,30, پرسشنامه آگاهی فراشناختی,پرسشنامه باورهای فراشناختی,پرسشنامه باورهای فراشناخ
خرید اینترنتی فایل*پرسشنامه فراشناخت خودگزارشی کودکان و نوجوانان توسط باکو و همکاران*
- مقیاس فراشناخت,مقیاس فراشناخت کودکان,پرسشنامه فراشناخت نوجوانان,پرسشنامه فراشناخت کودکان,پرسشنامه فراشناخت باکو و همکاران,مقیاس فراشناخت خود گزارشی کودکان و نوجوانان
خرید اینترنتی فایل*مبانی نظری و پيشينه پژوهش (فصل دوم) نظریه ها و مفاهیم متغیر فراشناخت*
- خرید مبانی نظری تحقیق و پيشينه تحقیق,دانلود مبانی نظری,دانلود رایگان مبانی نظری,ادبیات نظری تحقیق,خرید مبانی نظری و پیشینه پژوهش روانشناسی,مبانی نظری و سوابق پژوهشی,فصل دوم پایان نامه,پیشینه پژوهش,آموزش نوشتن مبانی نظری,چارچوب نظری تحقیق,آر,,,
خرید اینترنتی فایل*مقیاس اصلاح شده فراشناخت برای نوجوانان (MCQ-A)*
- مقیاس اصلاح شده فراشناخت برای نوجوانان (MCQA), اصلاح شده فراشناخت برای نوجوانان (MCQA)
خرید اینترنتی فایل*مبانی نظری و پیشینه تحقیق فراشناخت 60 صفحه*
- مبانی نظری فراشناخت,ادبیات نظری فراشناخت,چارچوب نظری فراشناخت,فصل دوم پایان نامه فراشناخت,دانلود مبانی نظری فراشناخت,پیشینه فراشناخت,پیشینه تحقیق فراشناخت,پیشینه داخلی فراشناخت,پیشینه خارجی فراشناخت,پیشینه پژوهش فراشناخت,پیشینه نظری فراشناخت,پیشینه تحقیقات فراشناخت,پیشینه ی فراشناخت,پیشینه تحقیق درباره فراشناخت
خرید اینترنتی فایل*خلاصه پکیج آموزش درمان فراشناخت*
- خلاصه پکیج آموزش درمان فراشناخت, خلاصه, پکیج آموزش درمان فراشناخت
خرید اینترنتی فایل*مبانی نظری و پیشینه تحقیق افسردگی، فراشناخت و افکار ناکارآمد*
- مبانی نظری و پیشینه تحقیق افسردگی فراشناخت و افکار ناکارآمد ,مبانی نظری و پیشینه تحقیق,افسردگی فراشناخت و افکار ناکارآمد ,مبانی نظری,پیشینه تحقیق افسردگی فراشناخت ,افکار ناکارآمد
خرید اینترنتی فایل*پاورپوینت با موضوع راهبردهای یادگیری و مطالعه شناخت و فراشناخت*
- راهبرد یادگیری,راهبردهای یادگیری,تعریف راهبرد یادگیری,راهبردهای یاددهی یادگیری,پاورپوینت راهبرد یادگیری,تحقیق راهبرد یادگیری,مقاله راهبرد یادگیری,تحقیق در مورد راهبرد یادگیری,تحقیق درباره راهبرد یادگیری,مقاله در مورد راهبرد یادگیری
خرید اینترنتی فایل*تحقیق اختلال بدشكلي بدن و فراشناخت*
- تحقیق اختلال بدشكلي بدن و فراشناخت,جزوه اختلال بدشكلي بدن و فراشناخت,مبانی نظری اختلال بدشكلي بدن و فراشناخت,پاورپوینت اختلال بدشكلي بدن و فراشناخت,مقاله اختلال بدشكلي بدن و فراشناخت,پایان نامه اختلال بدشكلي بدن و فراشناخت,پریزوال اختلال ,,,
خرید اینترنتی فایل*چارچوب مبانی نظری و فصل دوم تحقیق فراشناخت*
- چارچوب مبانی نظری و فصل دوم تحقیق فراشناخت, مبانی نظری و فصل دوم تحقیق فراشناخت,چارچوب مبانی نظری تحقیق فراشناخت,چارچوب مبانی نظری,فصل دوم تحقیق فراشناخت
خرید اینترنتی فایل*تحقیق در مورد فراشناخت و راهبردهای کنترل فراشناختی*
- تحقیق درباره فراشناخت,راهبردهای کنترل فراشناختی,مدل درمانی فراشناخت,تعریف فراشناخت در روانشناسی
خرید اینترنتی فایل*مباني نظري و پيشينه پژوهش مهارتهای فراشناخت*
- مباني نظري و پيشينه پژوهش مهارتهای فراشناخت
خرید اینترنتی فایل*مبانی نظری مدیریت کلاس،سبکهای مدیریت کلاس،فراشناخت*
- مبانی نظری مدیریت کلاس,سبکهای مدیریت کلاس,فراشناخت ,مبانی نظری مدیریت کلاس,سبکهای مدیریت کلاس,مبانی نظری مدیریت کلاس,مبانی نظری سبکهای مدیریت کلاس,مبانی نظری, مدیریت کلاس,سبکهای مدیریت کلاس,فراشناخت
خرید اینترنتی فایل*پیشینه تحقیق و مبانی نظری در مورد فراشناخت*
- فصل دوم پایان نامه فراشناخت,مبانی نظری فراشناخت,پیشینه تحقیق فراشناخت,پیشینه داخلی فراشناخت,پیشینه خارجی فراشناخت,پیشینه پژوهش فراشناخت,پیشینه نظری فراشناخت,ادبیات نظری فراشناخت,چارچوب نظری فراشناخت
خرید اینترنتی فایل*مولفه ها و راهبردهای فراشناخت*
- فراشناخت در روانشناسی,فراشناخت در تدریس,فراشناخت در یادگیری,ابعاد فراشناخت,انواع فراشناخت,باورهای فراشناخت دانش آموزان,تاثیر فراشناخت بر یادگیری,راهبردهای فراشناخت,نقش فراشناخت در فرایند یادگیری,نقش فراشناخت در آموزش,پایان نامه فراشناخت,نظریه های فراشناخت,مولفه های فراشناخت,نظریه ی فراشناختی
خرید اینترنتی فایل*بررسی اثر بخشی آموزش راهبرد های فراشناخت و خلاقیت بر خود پندارۀ تحصیلی*
- پایان نامه راهبرد های فراشناختی,مبانی نظری خلاّقیت,پایان نامه خودپندارۀ تحصیلی,بررسی اثر بخشی آموزش راهبرد های فراشناخت و خلاقیت بر خود پندارۀ تحصیلی,ویژگی راهبردهای فراشناختی,ویژگیهای شناختی افراد خلاق,عوامل موثر بر رشد خودپنداره,الگوی چند بع
خرید اینترنتی فایل*بررسی مقایسه تاثیر سبکهای مدیریت کلاس بر روی رشد فراشناخت دانش آموزان*
- بررسی مقایسه تاثیر سبکهای مدیریت کلاس بر روی رشد فراشناخت دانش آموزان,پایان نامه سبکهای مدیریت,مبانی نظری فراشناخت,پایان نامه تاثیر سبکهای مدیریت بر فراشناخت,ابعاد مدیریت کلاس,سبکهای مدیریت کلاس,مهارتهای یادگیری شناختی وفراشناختی
خرید اینترنتی فایل*دانلود تحقیق درباره فراشناخت word*
- دانلود تحقیق فراشناخت,تحقیق فراشناخت doc,تحقیق کامل فراشناخت,تحقیق درباره فراشناخت,تحقیق فراشناخت با فرمت ورد,تحقیق درمورد فراشناخت چیست,تحقیق دانش آموزی درباره فراشناخت,تحقیق دانشجویی درباره فراشناخت
خرید اینترنتی فایل*پرسشنامه فراشناخت (اسپرلينگ و همکاران(2001))*
- پرسشنامه فراشناخت (اسپرلينگ و همکاران(2001)),پرسشنامه فراشناخت (اسپرلينگ و همکاران),پرسشنامه فراشناخت, (اسپرلينگ و همکاران(2001))
خرید اینترنتی فایل*ادبیات نظری و پیشینه تحقیق مفاهیم و مولفه های فراشناخت، شادکامی و سازگاری (فصل دوم پایان نامه)*
- دانلود ادبیات نظری و پیشینه تحقیق مفاهیم ومولفه ها ی فراشناخت,شادکامی وسازگاری (فصل دوم پایان نامه),ادبیات نظری و پیشینه تحقیق مفاهیم ومولفه ها ی فراشناخت,شادکامی وسازگاری (فصل دوم پایان نامه),ادبیات نظری مفاهیم ومولفه ها ی فراشناخت,شادکامی وساز,,,
خرید اینترنتی فایل*مبانی نظری و پیشینه پژوهش راهبرد های فراشناخت(فصل دوم)*
- مباني نظري و پيشينه پژوهش فراشناخت,دانلود مباني نظري راهبردهای فراشناخت,مباني نظري فراشناخت در روانشناسی,فصل دوم فراشناخت درمانی,ادبيات نظري نظریه های فراشناخت,پيشينه نظري باورهای فراشناخت,پيشينه پژوهش فراشناخت,پيشينه تحقيق فراشناخت چیست
خرید اینترنتی فایل*بررسي رابطه فراشناخت با هوش هيجاني در بين دانشآموزان دختر پايه سوم راهنمايي شهرستان ...*
- پایان نامه بررسي رابطه فراشناخت با هوش هيجاني,سوم راهنمايي شهرستان ,تحقیق فراشناخت,تحقیق هوش هیجانی,مقاله هوش هیجانی,دانشآموزان دختر ,تحقیق رابطه فراشناخت,پروژه هوش هیجانی,دانلود تحقیق هوش هیجانی,مقاله هوش هیجانی
خرید اینترنتی فایل*مبانی نظری تحقیق اختلال بدشكلي بدن و فراشناخت*
- مبانی نظری تحقیق اختلال بدشكلي بدن و فراشناخت
خرید اینترنتی فایل*ادبیات نظری و سوابق تحقیق تعاریف و مفاهیم درمان فراشناخت (فصل دوم)*
- دانلود ادبیات نظری و سوابق تحقیق درمان فراشناخت (فصل دوم) ,مبانی نظری درمان فراشناختی چیست,درمان فراشناختی و مقایسه ی آن با درمان شناختی,پیشینه تحقیق اثر درمان فراشناختی «ولز»,پیشینه پژوهش تکنیک های فراشناخت,فصل دوم پایان نامه ارشد درمان فراشناخ,
خرید اینترنتی فایل*تحقیق مبانی فراشناخت*
- تحقیق مبانی فراشناخت,مبانی نظری مبانی فراشناخت,پایان نامه مبانی فراشناخت,پاورپوینت مبانی فراشناخت,جزوه مبانی فراشناخت,پریزوال مبانی فراشناخت
خرید اینترنتی فایل*ادبیات نظری و پیشینه تحقیق فراشناخت (فصل دوم )*
- ادبیات نظری فراشناخت,فصل دوم پایان نامه فراشناخت,مبانی نظری درمان فراشناخت,پیشینه تحقیق فراشناخت,دانلود چارچوب نظری روانشناسی فراشناخت,پیشینه پژوهش فراشناخت
خرید اینترنتی فایل*دانلود تحقیق نقش فراشناخت در آموزش حل مساله ریاضی*
- نقش فراشناخت آموزش,حل مساله ریاضی ,دانش و كنترل شناخت ,هوش مصنوعی ادراک
خرید اینترنتی فایل*60 سوالی پرسشنامه فراشناخت*
- 60 سوالی پرسشنامه فراشناخت
خرید اینترنتی فایل*پرسشنامه فراشناخت و فراهیجان مثبت بیر (2011)*
- پرسشنامه فراشناخت و فراهیجان مثبت بیر (2011),پرسشنامه فراشناخت و فراهیجان مثبت ,پرسشنامه,فراشناخت و فراهیجان مثبت بیر (2011)
خرید اینترنتی فایل*پیشینه و مبانی نظری فراشناخت*
- پیشینه و مبانی نظری فراشناخت
خرید اینترنتی فایل*مبانی نظری تحقیق اختلال بدشكلی بدن و فراشناخت*
- مبانی نظری تحقیق اختلال بدشكلی بدن و فراشناخت
خرید اینترنتی فایل*بررسی مولفه های فراشناخت*
- فراشناخت در روانشناسی,تحقیق درباره فراشناخت,تعریف فراشناخت در روانشناسی
خرید اینترنتی فایل*مبانی نظری و پیشینه تحقیق مهارتهای فراشناخت(فصل دوم پایان نامه)*
- مبانی نظری و پیشینه پژوهش مهارتهای فراشناخت,دانلود مبانی نظری فراشناخت,مبانی نظری مهارت فراشناخت,تعریف عملیاتی فراشناخت,فراشناخت در روانشناسی,فصل دوم مهارت فراشناخت,نقش فراشناخت در یادگیری,فراشناخت درمانی,پیشینه نظری تکنیک های فراشناخت,پیشی
خرید اینترنتی فایل*پرسشنامه فراشناخت MSQ-65*
- پرسشنامه فراشناخت MSQ65,پرسشنامه,فراشناخت MSQ65
خرید اینترنتی فایل*پرسشنامه فراشناخت MCQ-30*
- پرسشنامه فراشناخت MCQ30,پرسشنامه,فراشناخت MCQ30,پرسشنامه فراشناخت
خرید اینترنتی فایل*پیشینه تحقیق و مبانی نظری فراشناخت*
- پیشینه تحقیق,مبانی نظری, فراشناخت
خرید اینترنتی فایل*تحقیق درباره اختلال بدشکلی بدن و فراشناخت*
- تحقیق در مورد فراشناخت,درمان اختلال بدشکلی بدن,مقاله اختلال بدشکلی بدن,تعریف اختلال بدشکلی بدن,ارزیابی فراشناخت بدشکلی بدن,تحقیق اختلال بدشکلی بدن
خرید اینترنتی فایل*پروتکل جلسات درمان فراشناخت*
- پروتکل جلسات درمان فراشناخت, پروتکل, جلسات درمان فراشناخت
خرید اینترنتی فایل*مبانی نظری و پیشینه تحقیق درمان فراشناخت(فصل دوم تحقیق)*
- مبانی نظری و پیشینه تحقیق درمان فراشناخت(فصل دوم تحقیق),مبانی نظری و پیشینه درمان فراشناخت(فصل دوم تحقیق)
خرید اینترنتی فایل*پیشینه تحقیق و مبانی نظری درباره فراشناخت*
- پیشینه تحقیق ,مبانی نظری ,درباره ,فراشناخت
خرید اینترنتی فایل*پیشینه و مبانی نظری تحقیق فراشناخت و راهبردهای فراشناختی*
- پیشینه و مبانی نظری تحقیق فراشناخت و راهبردهای فراشناختی
خرید اینترنتی فایل*پرسشنامه اصلاح شده فراشناخت برای نوجوانان (MCQ-A)*
- پرسشنامه اصلاح شده فراشناخت برای نوجوانان (MCQA), اصلاح شده فراشناخت برای نوجوانان (MCQA)
خرید اینترنتی فایل*فرم کوتاه پرسشنامه فراشناخت ولز (MCQ-30)*
- فرم کوتاه پرسشنامه فراشناخت ولز (MCQ30), پرسشنامه فراشناخت ولز (MCQ30)
خرید اینترنتی فایل*ادبیات نظری و پیشینه تجربی فراشناخت*
- فصل دوم پایان نامه فراشناخت,مبانی نظری فراشناخت,پیشینه تحقیق فراشناخت,پیشینه داخلی فراشناخت,پیشینه خارجی فراشناخت,پیشینه پژوهش فراشناخت,پیشینه نظری فراشناخت,ادبیات نظری فراشناخت,چارچوب نظری فراشناخت
خرید اینترنتی فایل*مبانی نظری و پيشينه تحقیق (فصل دوم) نظریه ها و مفاهیم مهارتهای فراشناخت*
- مبانی نظری تحقیق و پيشينه تحقیق نظریه های ساختار مهارتهای فراشناخت,مروری بر نظریه های مهارتهای فراشناخت,مبانی نظری تعاریف نظریه های مهارتهای فراشناخت,فصل دوم پایان نامه انواع مهارتهای فراشناخت,پیشینه پژوهش مهارتهای فراشناخت,پایان نامه نظریه های ,,,